Hellen Zapf

Hellen Zapf heeft een lange tijd gewerkt in de gezondheidszorg, in de eerste en de tweede lijn. In 2009 is zij begonnen met de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Hierdoor is zij geïnspireerd geraakt in de ontwikkeling van het kind en heeft zij zich vervolgens geschoold in kindercoaching/counseling en kinder- en jeugdtherapie.

Vanaf 2011 is zij met veel enthousiasme gestart met haar eigen praktijk als kinder- en jeugdcoach. Na het behalen van haar diploma in maart 2014 werkt zij nu als (integratieve) kinder- en jeugdtherapeut. Meer informatie over haar eigen praktijk is te vinden op haar eigen site www.zapfkinderjeugdtherapie.nl.

Daarnaast zet zij zich in als vrijwilligster bij het Omgangshuis Noord-Holland. Het omgangshuis Noord Holland is specialist in bemiddeling en begeleiding van ouders en kinderen bij zeer complexe en verjuridiseerde partnerscheidingen. Informatie hierover is te vinden op www.omgangshuis.org.

Vanuit haar werk in de gezondheidszorg spreekt het werken in een multidisciplinair team Hellen zeer aan. Om deze reden is zij in 2016 gaan werken bij Kinderpraktijk Theone.