Voorwoord

Vanaf eind 2019 zijn er grote veranderingen doorgevoerd binnen de managementstructuur van Kinderpraktijk Theone. Achter de schermen heeft Theone Kampstra als eigenaar een professionele organisatie neergezet wat hoort en past bij deze kinderpraktijk. Deze professionaliteit is terug te vinden in de zorg, die geleverd wordt naar het kind en het gezin eromheen. Want dat is waar uiteindelijk deze onderneming voor staat. Kijkend achter de schermen is er overgegaan op een nieuw administratiepakket Zorgadmin genaamd en we zijn in een cloud via Sharepoint gaan werken. E-mail is op een andere wijze beveiligd, nl. via Zorgmail.

In 2020 heeft de nadruk vooral gelegen op het stabiliseren van deze veranderingen en het stevig maken van het team. Er heerst een goed teamgevoel en een ieder is bereid om te helpen. Dit maakt dat verschillende taken bij collega’s zijn terecht gekomen. Hieronder enkele voorbeelden.

Er is een intaketeam ontstaan, bestaande uit een psycholoog, pedagoog, ergotherapeut en voorzitter.
Er is een wachtlijst beheerder aangewezen.
Er zijn subgroepen ontstaan als de SI-groep en de kindertherapie-groep. Deze werken aan inhoudelijke punten.

Er zijn meer mogelijkheden om met elkaar samen te werken, waardoor we meer van elkaar leren en de cliënten profiteren van een multidisciplinaire behandeling.

In dit jaarverslag is terug te vinden de veranderingen in 2020 voor Kinderpraktijk Theone. Daarnaast is te lezen wat de kerncijfers zijn, informatie over de medewerkers en wat voor plannen we in de toekomst hebben.

PBL-uren

In 2020 is gekozen om PBL-uren in te voeren. PBL staat voor Persoonlijk Budget Levensfase. Het PBL is een urenbudget

Lees Meer »

Scholing

In 2020 heeft de eerste incompany cursus voor het hele team plaatsgevonden. Deze ging over Kijkvorm. Kijkvorm is een hulpmiddel

Lees Meer »

Kerncijfers

De score van cliënten op het evaluatieformulier is gemiddelde een 8,5. Dit was in 2017-2018 een 8,3 en in 2019

Lees Meer »

Medewerkers

In 2020 is ons team stabiel gebleven en uitgebreid met psycholoog vanaf september 2020. Het team bestaat nu uit:– 1

Lees Meer »

Toekomst

Kwaliteit HKZ HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. We hebben na de HKZ-gecertificeerd voor kleine organisaties al weer

Lees Meer »

Kinderpraktijk Theone staat voor Deskundig Hulp op maat Oplossingsgericht Positief Samenwerking Brede Blik