Samenwerking

Kinderpraktijk Theone werkt met verschillende zorgpartijen samen om u en uw kind de juiste hulp te kunnen bieden.
Hieronder staan de partijen vermeld waarmee Kinderpraktijk Theone actief samenwerkt.

 

ggz-nhnLogo 't HerdertjeSmallstepsLogoKinderopvang

Met GGZ NHN, kinderdagopvang ’t Herdertje en kinderdagopvang SmallSteps heeft Kinderpraktijk Theone een innovatieproject ontwikkeld voor drukke peuters en kleuters in de gemeente Hoorn, genaamd Bij de hand.

 

 

Logo Centrum Het Antwoord

Met Centrum Het Antwoord heeft Kinderpraktijk Theone een innovatieproject ontwikkeld voor kinderen met ernstige werkhoudings- en aandachtsproblemen. Dit project is voor kinderen van groep 3 t/m 7, die in gemeente Hoorn wonen. Het project heet Het Werk(t).

 

 

Logo LWLogo-Contacthond_groot

Met Stichting Leekerweide is in 2015 een officiële samenwerking ondertekend. Op verschillende gebieden vanuit het paramedisch team wordt momenteel gekeken hoe we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Kinderpraktijk Theone heeft samen met Stichting Leekerweide al een innovatieproject ontwikkeld. Dit betreft de Project Dierondersteunde therapie voor mensen met autisme in de leeftijd van 5 tot 30 jaar, die wonen in gemeente Hoorn.

 

 

logo Muisje sensitief

Met Muisje Sensitief is in november 2015 een mini-beurs georganiseerd over Hoogsensitiviteit. Daarnaast staat Muisje Sensitief met verschillende materialen als Kinderpraktijk Theone haar lezing geeft over Het overgevoelige kind.

 

 

Logo Beter Boek WFG

Kinderpraktijk Theone heeft Het Beter boek van het Westfriesgasthuis in 2017 gesponsord.