Vacature logopedist

Kinderpraktijk Theone is een groeiende multidisciplinaire zorgorganisatie die kortdurende eerste lijns zorg biedt. Binnen ons enthousiaste en gezellig team zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

logopedist

Zou jij graag in de eerste lijn willen werken en intensief willen samenwerken met andere disciplines om zo optimaal mogelijke zorg te bieden aan het kind en het gezin, dan biedt Kinderpraktijk Theone jou deze kans!

Binnen Kinderpraktijk Theone behandelen en onderzoeken we kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar die problemen ervaren op motorisch, sociaal-emotioneel en/of spraak-taalgebied. We luisteren naar de ouders, waar zij tegenaan lopen. En maken met hen een behandeling op maat. Naast individuele therapie, verzorgen wij cursussen voor leerkrachten en lezingen voor ouders en begeleiders van kinderdagopvang. Kinderpraktijk Theone is momenteel gevestigd op drie locaties: in het multifunctionele gebouw De Bloesem in Wognum,  in het multifunctionele gebouw De Kreek in Zwaag en op de Lambert Meliszweg 1 in Hoorn. Wij bieden je een uitdagende leeromgeving, waarbij je gecoached wordt, om vanuit de nieuwste inzichten, evidence based, en op participatieniveau te werken.

Functie omschrijving
Als logopedist voer je logopedisch onderzoek uit, observeert, behandelt en begeleidt de kinderen. Je behandeling is gericht op participatieniveau, waarbij je samen met de ouders SMART-doelen opstelt. Je geeft advies en instructie aan ouders, leerkrachten en eventueel collega’s. Er is mogelijkheid om gecombineerde behandelingen te bieden met andere disciplines. Het geven van cursussen en lezingen is een mogelijkheid.

Functie eisen

  • in het bezit is van een HBO-diploma logopedie en DTL mag verrichten;
  • affiniteit heeft met kinderen en het als een uitdaging ziet met deze doelgroep aan de slag te gaan;
  • graag zelfstandig werkt maar evenzeer de meerwaarde ziet van samenwerking met andere disciplines;
  • kennis en ervaring heeft met de behandelmethode OMFT;
  • in beginsel voor 2 – 3 dagen ons team wil versterken.

Enthousiast geworden? Bel voor meer informatie naar mevrouw drs. T. Kampstra, 0229-840581/06-16292098. Schriftelijk reageren kan ook. Je kunt je reactie sturen naar Conferencelaan 15, 1687 RA Wognum of per e-mail naar theone@kinderpraktijktheone.nl.