Ouders

Soms gaat het thuis met jullie kind niet zoals jullie voor ogen hebben. En lukken bepaalde vaardigheden of dagelijkse activiteiten niet naar wens. Jullie willen het graag zelf oplossen, maar zoeken naar advies en begeleiding van een deskundige. Iemand die met jullie meekijkt en meedenkt. Is er iets mis met ons kind of welke ondersteuning vraagt ons kind.

Kinderpraktijk Theone wil jullie hierbij helpen. We zijn er voor jullie en voor jullie kind van 0 tot 18 jaar. We kijken breed op motorisch, communicatief, sociaal-emotioneel en opvoedkundig gebied. Dit doen wij door het kind te observeren. Afhankelijk van de problemen die jullie ervaren wordt gekozen voor een bepaalde discipline. Als het gaat om sociaal-emotionele problemen kan het zinvol zijn om de ouder-kind interactie te observeren. Vervolgens kunnen we naar de behoeften van jullie oudergesprekken voeren om jullie nog meer in jullie kracht te zetten. Samen kijken we naar wat wel werkt en wat jullie zelf kunnen doen om jullie kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling.

|

“Tijdens het eerste telefoongesprek voelde ik me al begrepen en het is fijn binnen komen, warm en speels voor de kinderen.”

Moeder

“Erg prettig dat er zoveel disciplines onder 1 dak zitten. Zij kunnen ons en ons kind vast verder helpen.”

Vader en moeder

“Wij zijn zeer positief over de behandeling. Het gaat een stuk beter met ons kind.”

Ouders

“Mijn dochter maar ook voor mij als ouder ben ik gehoord en dat maakt voor beide zo fijn.”

Moeder

“Onze zoon heeft beter inzicht gekregen en wij advies hoe hiermee om te gaan. Dank daarvoor!”

Ouders